Behandelingen

Maak kennis met onze behandelingen

Laat je verwennen door één van onze behandelingen. Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van een relaxerende verzorging in onze ruimte.

gezicht

Gelaatsverzorging

We willen dat je er mooi uitziet en dat begint natuurlijk met het gelaat. Met de juiste producten zorgen we ervoor dat je er eeuwig jong uitziet.

voetverzorging

Voetverzorging

Een voetverzorging bestaat uit knippen en verzorgen van de nagels en nagelriemen.  Het weghalen van eelt, eeltpitten of likdoorns.

gelish

Gelish

Een semi permanente nagellak die kan geplaatst worden in een kleur of als French manicure, zodat je nagels er 3 a 4 weken perfect ‘gelakt’ blijven uitzien.

make-up

Make-up

De techniek van permanente make-up accentueert of corrigeert je ogenlippen of wenkbrauwen en individuele gelaatstrekken.

handverzorging

Handverzorging

Uw handen zijn uw visitekaartje. Uw handen zijn altijd zichtbaar. Een manicure is de perfecte manier om uw handen te doen opvallen.

maquillage

Maquillage

Een huwelijk, speciale verjaardag of een belangrijk feestje? Wij helpen u met plezier bij het kiezen van de juiste kleuren die bij u passen.

ontharing

Ontharing

Ontharing met lauwe hars is een methode die snel en hygiënisch is en de huid opnieuw glad maakt. De haartjes blijven gemiddeld 3 weken weg.

Wij werken enkel op afspraak

openingsuren

Openingsuren

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
9u – 11u50 & 13u30 – 18u
9u – 11u50
9u – 11u50 & 13u30 – 18u
9u – 11u50 & 13u30 – 18u
9u – 11u50 & 13u30 – 16u

Contactgegevens:

Vlakke Velden 2A
2270 Herenthout
Tel: 014 50 61 19

Scroll to top